Politica de confidențialitate

0765 003 157

contact telefonic

Bine ați venit pe site-ul avocatgalati.org!

Începând cu data de 25.05.2018 este aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal.

În legislația națională este în vigoare Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a acestui Regulament UE.

Ce înseamnă date cu caracter personal – orice informații legate de o persoană fizică identificată ori identificabilă prin nume, număr de identificare, date de localizare, s.a.m.d.

Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune ori un set de operațiuni care vizează datele personale, indiferent dacă sunt sau nu realizate prin mijloace automate.

Ce înseamnă consimțământul persoanei – o manifestare de voință exprimată în mod clar și liber, prin care persoana în cauză acceptă ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate.

Care sunt datele cu caracter personal pe care le prelucrează Cabinetul de Avocat Mărăcineanu Doranda – doar acele date personale care sunt esențiale pentru desfășurarea activităților avocațiale. Astfel, pentru încheierea contractului de asistență juridică sunt necesare numele, prenumele, adresa/domiciliul, date C.I., număr de telefon, eventual adresa de e-mail. Pentru reprezentare în fața instanțelor de judecată este necesar și C.N.P. pentru persoane fizice, respectiv C.I.F. – pentru persoane juridice.

Datele cu caracter personal nu sunt divulgate, fiind protejate de legislația națională și europeană, cu excepțiile expres și limitativ prevăzute de lege.