Domenii de expertiză

0765 003 157

contact telefonic

avocat maracineanu galati home

Drept Contencios Administrativ și Fiscal

Cabinetul oferă consultanță și reprezentare juridică în litigii administrative și fiscale, gestionând cu succes contestații împotriva actelor administrative, litigii fiscale și alte dispute legate de administrația publică centrală și locală, precum și în cauze vizând întreaga carieră a funcționarilor publici (salarizare, detașare, suspendare/încetare raport de munca, ș.a.m.d.)

Domeniul relațiilor de familie

Oferim suport juridic în cazuri de divorț, custodie a copiilor, partaj și alte probleme de familie, punând accent pe soluții amiabile și protejarea intereselor clienților noștri.

Litigii in domeniul comercial

Asistăm clienții în negocierea și redactarea contractelor comerciale, oferind consultanță juridică în litigii comerciale.  

Dreptul Muncii

Oferim consultanță și reprezentare în cazuri legate de contracte de muncă, conflicte la locul de muncă, concedieri și alte probleme legate de legislația muncii.

Contestații la executare silită

Cabinetul Avocat Doranda Mărăcineanu este pregătit să vă asiste cu servicii profesionale de consultanță și reprezentare juridică în materie de contestații împotriva executărilor silite.

home avocat maracineanu galati