Drept Contencios, Administrativ și Fiscal

0765 003 157

contact telefonic

Într-o lume unde interacțiunea cu autoritățile publice poate fi adesea complicată și încărcată de incertitudini, serviciile noastre de drept contencios administrativ și fiscal vin în sprijinul persoanelor fizice și juridice care se confruntă cu provocări legate de litigiile cu aceste entități.

Cabinet Avocat Doranda Mărăcineanu Galați, prin serviciile oferite de drept contencios administrativ și fiscal, se asigură că drepturile și interesele dumneavoastră sunt protejate și promovate cu competență și dedicare.

1. Consultanță juridică

Oferim consultanță juridică detaliată, asigurându-ne că sunteți bine informat în legătură cu legislația aplicabilă, drepturile și obligațiile dumneavoastră în raport cu autoritățile statului. Acest serviciu este vital pentru a înțelege și a urma în mod eficient legile și reglementările administrative.

2. Reprezentare sau asistare în fața instanțelor de judecată

Cabinet Avocat Doranda Mărăcineanu Galați este alături de clienți în procesele cu autoritățile publice, reprezentându-i în fața instanțelor administrative, tribunalelor și curților de apel. Folosim expertiza noastră juridică în a vă susține drepturile și obligațiile în astfel de cazuri.

3. Contestații administrative

Asistăm în redactarea și depunerea contestațiilor împotriva deciziilor administrative considerate nelegale sau injuste. Acest pas este crucial în apărarea drepturilor dumneavoastră și în contestarea deciziilor care vă afectează interesele. Termenul de contestare este strict prevăzut de lege, astfel că nu depășiți acest interval legal de timp în care puteți acționa.

4. Consiliere reglementări administrative

Ajutăm clienții să înțeleagă și să se conformeze cu reglementările administrative specifice domeniului lor de activitate. Acest serviciu este esențial pentru prevenirea litigiilor și pentru asigurarea unei activități comerciale fără probleme.

  • Negociere
  • Oferim suport în negocierile cu autoritățile publice, căutând soluții amiabile care să rezolve disputele eficient și fără a recurge la instanță.

5. Elaborarea de acte juridice

Cabinet Avocat Doranda Mărăcineanu Galați redactează documentația juridică necesară în cadrul procedurilor administrative, inclusiv cereri, memorii și alte tipuri de documente, asigurându-vă că argumentația dumneavoastră este clară, concisă și conformă cu legislația în vigoare.

6. Analiza actelor administrative

Evaluăm legalitatea actelor emise de autoritățile publice și oferim sfaturi privind cel mai bun curs de acțiune. Această analiză este importantă pentru a vă apăra eficient drepturile în termenul imperativ legal.

7. Protecția drepturilor și intereselor legitime

Apărăm cu vigilență drepturile și interesele legitime ale clienților noștri, atât în fața autorităților administrative, cât și în instanță.

8. Consultanță în materie de achiziții publice

Oferim asistență juridică completă în procesele vizând achizițiile publice  și contestăm procedurile de achiziție publică care nu respectă normele de transparență și concurență corectă și legislația specifică incidentă.

Pentru consultanță juridică în domeniul contencios administrative și fiscal, nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon, sau să ne vizitați la biroul nostru. Suntem aici pentru a vă oferi suportul și îndrumarea de care aveți nevoie în fața complexității legilor administrative.

Alte servicii

Domeniul relațiilor de familie

Cabinetul oferă consultanță și reprezentare juridică în litigii administrative și fiscale ….

Litigii in domeniul comercial

Asistăm clienții în negocierea și redactarea contractelor comerciale, oferind consultanță juridică…

Dreptul Muncii

Oferim consultanță și reprezentare în cazuri legate de contracte de muncă, conflicte la locul …

Contestații la executare silită

Cabinetul Avocat Doranda Mărăcineanu este pregătit să vă asiste cu servicii profesionale…